Toegangsplan

Adres

RSVZ
Willebroekkaai 35
1000 Brussel

Metro

Wanneer je met de metro komt, neem je:

  • ofwel lijn 2, richting Elisabeth of Simonis, tot aan de halte IJzer.
  • ofwel lijn 6, richting Elisabeth of Koning Boudewijn, tot aan de halte IJzer.

Bij het verlaten van het metrostation volg je de Boudewijnlaan naar het IJzerplein, en ga je vervolgens rechtsaf de Willebroekkaai op. Onze kantoren bevinden zich 650m verder, aan de linkerkant (ongeveer 12 minuten te voet).

 

Trein

Wanneer je met de trein komt, stap je uit in het station Brussel-Noord.

Daarna volg je de Simon Bolivarlaan tot aan de Willebroekkaai en ga je rechtsaf. Onze kantoren bevinden zich op 120 m van het kruispunt, aan de linkerkant (ongeveer 10 minuten te voet).

 

Bus

Kom je met de bus komt, dan neem je:

  • Vanaf het station Brussel-Noord, de lijnen 14 of 57 tot aan de halte Reders.
  • Vanaf het Brouckèreplein, de lijn 88 tot aan de halte Reders.

Vanaf de halte Reders ga je het Redersplein over en volg je de Willebroekkaai tot aan onze kantoren.

 

Auto

Parking

Je kunt parkeren in de ondergrondse betaalparking aan de Willebroekkaai 35. Deze wordt beheerd door de vennootschap Indigo.

Vanaf de E40, komende van Gent

Je rijdt het Brussels Hoofdstedelijk Gewest binnen via de Keizer Karellaan (R20). Je blijft rechtdoor rijden via de Leopold II-tunnel. Op het Saincteletteplein sla jelinksaf de Havenlaan in (N260a), en daarna, 800 m verder, rechtsaf naar het Redersplein. Vervolgens sla je opnieuw rechtsaf de Willebroekkaai op.

Vanaf de E19, komende van Antwerpen

Je verlaat de E19 netvoor de Ring via de uitrit 12 (Vilvoorde-Luchthavenlaan), en volgt de N12, richting Machelen. Op de rotonde ga je links de Woluwelaan (R22) in. Na 1,4 km sla je rechtsaf de Kerklaan in, vervolgens neem je na 1 km links de Schaarbeeklei (N1). In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest blijf je 3,9 km rechtdoor rijden via de Vilvoordelaan (N1). Je slaat rechtsaf de Leeuwstraat in (N201). Je blijft de N201 3,5 km volgen, via de Léon Monnoyerkaai, de Werkhuizenkaai, de Groendreef, en ten slotte de Willebroekkaai.

Vanaf de E40, komende van Leuven

Je volgt op de E40 de richting Reyers en neemt rechtsaf de Auguste Reyerslaan (N22 / R21). Je blijft de R21 volgen via achtereenvolgens de Reyerslaan, de Generaal Wahislaan en de Jules Van Praetlaan. Je steekt het Zeekanaal Brussel-Schelde over en slaat linksaf de Vilvoordsesteenweg in (N260). Na 1,4 km ga je linksaf de Koninginnelaan in en rij je opnieuw het kanaal over. Je slaat vervolgens onmiddellijk rechtsaf de Groendreef in. Deze loopt uit op de Willebroekkaai.

 

Fiets

Fietsroutes

Onze kantoren bevinden zich in de nabijheid van de fietsroutes:

  • 12 a en 12 b die het Madouplein verbinden met respectievelijk Wemmel – Merchtem en Wemmel;
  • CK, die langs het Zeekanaal Brussel-Schelde loopt;
  • Rokade A.

Fietsenstallingen

  • Buitenparking: Willebroekkaai, tussen de nummers 35 en 36.
  • Ondergrondse parkeergarage: toegang via een voorbehouden lift, die zich bevindt aan de Akenkaai, tussen de nummers 56 en 57 (signalisatie van de parkingbeheerder Indigo).